

SUZUKI REPERTOIRE CLASSES – ALL CLASSES TAUGHT VIA ZOOM

Please consult your private teacher for their repertoire class recommendation.

Repertoire Classes are included in tuition for students registered in MIC Suzuki Program. \$313.50 per semester for students not registered in the MIC Suzuki Program.

Flute (free for students enrolled in MIC Suzuki Program)

Suzuki Flute Repertoire: Book 1 • 30 minutes 4:30 PM Thursday Meret Bitticks Suzuki Flute Repertoire: Book 1-3 • 45 minutes Saturday 10:00 AM Meret Bitticks

Violin (free for students enrolled in MIC Suzuki Program)

Suzuki Violin Repertoire: Pre-Twinkle • 30 minutes

4:30 PM John Glew **Monday** CONSOLIDATED w/Monday 5:00pm class +

Friday 4:15 PM John Glew Saturday 8:45 AM Gretchen Rebar

Suzuki Violin Repertoire: Pre-Twinkle/Twinkle (fluent Twinkles - O Come Little Children) • 30 minutes

Monday 5:00 PM John Glew (merged with 4:30pm class) +

Suzuki Violin Repertoire: Early Book 1 (Twinkle - Perpetual Motion) • 30 minutes

9:20 AM Gretchen Rebar Saturday Suzuki Violin Repertoire Book 1 • 30 minutes

5:00 PM **Monday** Melissa Arbetter CONSOLIDATED w/Monday 5:30pm class*

Suzuki Violin Repertoire: Mid Book 1 (Perpetual Motion – Minuet 2) • 45 minutes

Melissa Arbetter Saturday 10:00 AM

Suzuki Violin Repertoire: FIDDLE CLASS Mid book 1-book 2. 45 minutes

5:00 PM Bill Kronenberg Monday

Suzuki Violin Repertoire: Late Book 1- Book 2 (beginning with Minuet 3) • 45 minutes

Melissa Arbetter Saturday 10:50 AM Suzuki Violin Repertoire: Late Book 1 – Early Book 2

8:30 AM Aki Tanaka Saturday **CANCELLED**

Suzuki Violin Repertoire Book 2 • 45 minutes

5:30 PM Melissa Arbetter (merged with 5:00pm class)* Monday

Wednesday 5:45 PM Erin Cano

Suzuki Violin Repertoire Late Book 2 – Book 3 • 45 minutes

Saturday 12:30 PM Gretchen Rebar Suzuki Violin Repertoire: Books 2–3 • 45 minutes

Monday 6:00 PM Aki Tanaka **CANCELLED**

Suzuki Violin Repertoire Books 3-4 • 45 minutes

Thursday -5:15 PM Melissa Arbetter **CANCELLED**

Suzuki Violin Repertoire: Mid Book 3-Book 4 • 45 minutes

Saturday 12:15 PM Aki Tanaka

Suzuki Violin Repertoire: Book 3 – Mid Book 4 • 45 minutes

6:00 PM Vannia Phillips Tuesday Suzuki Violin Repertoire: Books 4-5 • 45 minutes Monday 6:45 PM Shigetoshi Yamada Wednesday Shigetoshi Yamada 5:30 PM Saturday 11:45 AM Ann Montzka Smelser

Advanced Violin Technique Book 5+ • 45 minutes

6:00 PM **Tuesday** Gretchen Rebar **CANCELLED** Suzuki Violin Repertoire: Kreisler Violin Choir (Book 6+) • 60 minutes

Shigetoshi Yamada Saturday 2:00 PM

3:00 PM Shigetoshi Yamada Saturday **Viola (free for students enrolled in MIC Suzuki Program)** Suzuki Viola Junior Varsity Ensemble: 60 minutes Wednesday 4:30 PM Sarah Montzka CONSOLIDATED with Varsity Suzuki Viola Varsity Ensemble: 60 minutes (meets 1st and 3rd Sundays of every month) Sunday 7:00 PM Sarah Montzka Fiddling: Explore Irish and American Fiddling Techniques and Tunes (ages 18 and under) Late Book 2+ • 30 minutes Saturday 10:45 AM Gretchen Rebar **CANCELLED Cello** (free for students enrolled in MIC Suzuki Program) Suzuki Cello Repertoire: Pre-Twinkle – Lightly Row • 30 minutes Kyra Saltman Saturday 10:00 AM Suzuki Cello Repertoire: Early Book 1 • 30 minutes (Song of the Wing – Perpetual Motion) Saturday 10:35 AM Kyra Saltman Suzuki Cello Repertoire: Multi-Level • Books 1-3 • 45 minutes Wednesday 5:15 PM Cecilia Ham **CANCELLED** Suzuki Cello Repertoire: Multi-Level • Books 1-3 • 45 minutes Wednesday 6:00 PM Kyra Saltman **CANCELLED** Suzuki Cello Repertoire: Late Book 1 • 45 minutes (Long, Long Ago – Minuet No. 2) Saturday 11:10 AM Kyra Saltman Suzuki Cello Repertoire: Book 2 • 45 minutes 2:15 PM Avi Friedlander Saturday Suzuki Cello Reading: Books 2-3 • 45 minutes Saturday Nina Wallenberg 3:15 PM moved from 3:00pm Suzuki Cello Repertoire: Book 3 • 45 minutes 4:00 PM Danny Hoppe moved from 3:45pm Saturday Suzuki Cello Repertoire: Book 3-4 • 45 minutes (La Cinquantaine – Chanson Triste) 4:00 PM Nina Wallenberg moved from 3:45pm Saturday Suzuki Cello Repertoire: Books 5/6 • 45 minutes Saturday 3:00 PM Danny Hoppe Suzuki Cello Repertoire: Cello Choir (Book 5+) • 60 minutes Saturday 2:00 PM Linc Smelser CANCELLED until in person can occur Suzuki Cello Repertoire and Technique: Books 6-8 • 45 minutes Sunday 5:00 PM Avi Friedlander Advanced Cello Technique Book 7+ • 60 minutes Thursday 6:30 PM Avi Friedlander **Guitar** (free for students enrolled in MIC Suzuki Program) Suzuki Guitar Repertoire: Pre-Twinkle • 30 minutes 6:00 PM Jeremiah Benham Monday **CANCELLED** Suzuki Guitar Repertoire: Book 1-3 • 30 minutes Saturday 11:30 AM Jeremiah Benham Suzuki Guitar Repertoire: Book 1 • 45 minutes Monday 5:30 PM Joseph Spoelstra Piano (free for students enrolled in MIC Suzuki Program) Suzuki Piano Repertoire: Book 1 • 45 minutes 6:00 PM Monday Arlene Stokman Saturday 11:15 AM Christina Tio **CANCELLED** Saturday 1:30 PM Daniel Baer

Jay Kolin

Kate Nir

CANCELLED

Suzuki Violin Repertoire: Paganini (Book 7+) • 60 minutes

Sunday

Sunday

1:30 PM

2:15 PM

Suzuki Piano Repertoire: Book 1 • 30 minutes

Sunday 1:15 PM Cheryl Lim CANCELLED

Suzuki Piano Repertoire: Books 1-2 • 45 minutes

Wednesday 5:45 PM Mary Drews

Friday 2:00 PM George Radosavljevic (moved from 12pm)

Saturday 2:00 PM Jay Kolin

Suzuki Piano Repertoire: Books 1-3 • 45 minutes

Tuesday 5:00 PM Kate Nir CANCELLED
Thursday 5:00 PM Kate Nir CANCELLED

Friday 5:30 PM Christina Tio moved from Saturday 10:30am

Sunday 4:45 PM Kate Nir

Suzuki Piano Repertoire: Multi-Levels

Twinkle – Book 3 • 45 minutes

Tuesday 5:15 PM George Radosavljevic CANCELLED

Tuesday 4:30 PM Daniel Baer Saturday 8:00 AM Christina Tio

Late Book 2-Book 4 • 45 minutes

Thursday 5:15 PM Yumy Lee Kim
Sunday 4:15 PM Cheryl Lim CANCELLED

Late Book 2-Book 4 • 60 minutes

Monday 6:45 PM Arlene Stokman

Books 1-5 • 45 minutes

Monday 6:15 PM Cheryl Lim

Books 4-7 • 45 minutes

Saturday 10:00 AM Kate Nir Sunday 3:15 PM Christina Tio Saturday 5:00 PM Christina Tio

Books 6-7 • 45 minutes

Saturday 5:45 PM Christina Tio

Book 7+ • 45 minutes

Saturday 3:30 PM Kate Nir Saturday 11:00 AM Christina Tio

Book 7+ • 60 minutes

Sunday 3:00 PM Yumy Lee Kim